YŘkleniyor...

HIRKAKÖYÜ

29 Ekim  Cumhuriyet Bayram─▒ Tüm Ulusumuza Kutlu Olsun

NE MUTLU TÜRKÜM D─░YENE

2015 YILI DERNEK OLA─×AN GENEL KURUL TOPLANTISI (31.01.2016 - 23:33)

DERNE─×─░M─░Z─░N, 27 ARALIK 2015 PAZAR GÜNÜ YAPILAN OLA─×AN GENEL KURUL TOPLANTISI SAAT 13:00'DA AÇILDI.

YAPILAN SAYGI DURU┼×UNDAN SONRA D─░VAN HEYET─░ OLARAK; MEHMET KOÇAK, MEHMET SARIÇOBAN VE HAL─░L OVALI SEÇ─░LD─░LER.

YÖNET─░M KURULU BA┼×KANI ÜM─░T ACAR 2014 VE 2015 YILI ─░Ç─░N HAZIRLANAN FAAL─░YET RAPORUNU VE DENET─░M KURULU RAPORUNU OKUDU. FAAL─░YET RAPORU SONRASI SORULAN SORULARA KAPSAMLI CEVAPLAR VEREN ÜM─░T ACAR VE EK─░B─░ ─░LE DENET─░M KURULU ÜYELER─░ OY B─░RL─░─×─░ ─░LE ─░BRA ED─░LD─░LER.

YEN─░ YÖNET─░M KURULU SEÇ─░M─░ ─░Ç─░N UZAN SÜREN TARTI┼×MALAR YAPILDI. YÖNET─░M ─░Ç─░N YEN─░ ADAY ÇIKMADI, ÇE┼×─░TL─░ GÖRÜ┼×LER ORTAYA ATILDI. BU GÖRÜ┼×MELERDE DERNEK FAAL─░YET─░N─░N DURDURULMASINI TEKL─░F EDENLER OLDU─×U G─░B─░ DERNE─×─░ KAPATMAYI B─░LE DÜ┼×ÜNENLER─░N OLDU─×U ORTAYA ÇIKTI. BÖYLE B─░R OLUMSUZ DÜ┼×ÜNCEYE KATILMAYAN ARKADA┼×LARIN ÖNER─░LER─░ ─░LE MEHMET KOÇAK VE MEHMET SARIÇOBAN ÖNDERL─░─×─░NDE YEN─░ B─░R YÖNET─░M OLU┼×TURULMASI A─×IRLIK KAZANDI.

MEHMET KOÇAK'IN MAZARETLER─░ NEDEN─░YLE YÖNET─░ME KATILAMAYACA─×INI BEL─░RTMES─░ ÜZER─░NE MEHMET SARIÇOBAN VE SADIK ZENG─░N ÖNCÜLÜ─×ÜNDE "TÜM ÜYELER─░N YÖNET─░M KURULU G─░B─░ ÇALI┼×MASI SÖZÜ" ALINARAK YEN─░ YÖNET─░M KURULU ÜYELER─░ SEÇ─░LD─░.

ÖNÜMÜZDEK─░ 2 YIL ─░Ç─░N SEÇ─░LEN YÖNET─░M KURULU VE YÖNET─░M KURULU ÜYELER─░NE BA┼×ARILAR D─░LER─░Z.

YÖNET─░M KURULU ÜYELER─░:

1. MEHMET SARIÇOBAN
  2. SADIK ZENG─░N
  3. HAL─░L OVALI
  4. HAYAT─░ ERKAN
  5. SAL─░M KOÇ
  6. N─░MET SARIÇOBAN
  7. ORHAN BÜTÜN
  8. TEK─░N SARIÇOBAN
  9. SATILMI┼× ÇOBAN
  10. ÖZCAN SARIÇOBAN

DENET─░M KURULU ÜYELER─░:

1. ÜM─░T ACAR
  2. SADIK ACAR
  3. MEHMET KOÇAK
  4. ERCAN SARIÇOBAN
  5. FAT─░N SARIÇOBAN
  6. BEKTA┼× ACAR
Kaynak : Mehmet Sar─▒├žoban

Bu Habere Yapřlan Yorumlar
Bu Habere Ait Kayřtlř Yorum Bulunamadř.
Yorum Yapřn
Misafir :